Flora en faunacongres

01

Op 18 januari jongstleden vond in Zwolle het vierde Flora en Faunacongres plaats over de decentralisatie van het natuurbeleid. Op deze pagina kunt e de presentaties van de sprekers nog eens nazien. Van de Provincies die hun presentatie mondeling verzorgd hebben, hebben we vanzelfsprekend geen presentatie beschikbaar.

Het rapport van het onderzoek zoals dat is uitgevoerd door Bastmeijer en Van Kreveld en ook de Lerende Evaluatie zijn inmiddels gepubliceerd:

 

Post Rating

Comments

Marc  Abuys
vrijdag 10 februari 2017 17:28
Ondanks diverse contacten met PGO´s gemeenten natuurbeheerders en overige landschapsbeheerders zie ik tot mijn spijt dat dit onder onze neus zich afspeelde . Hoe kon ik dit hebben gemist vraag ik me af ,We hadden hier zeker aan deel willen nemen ,na de flora en fauna en biodiversiteitsdagen in Brabant etc . is het zaak dat dit soort events ons tijdig ter ore komen .
Car detail Colorado Springs
# Car detail Colorado Springs
maandag 9 december 2019 14:44
Easily, the article is actually the best topic on this registry related issue. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your next updates. Car detail Colorado Springs

Post Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website