Tickets en programma cursus Planten en Dieren Herkennen
Admin

Tickets en programma cursus Planten en Dieren Herkennen

Nature Today

SoortenNL, de koepel van negen soortenorganisaties, lanceert op 14 april een online cursus veldbiologie in tien delen. Diverse experts leren je op tien woensdagavonden van alles over de meest boeiende en bijzondere planten en dieren van Nederland. Programma en tickets zijn nu beschikbaar.

Tickets en programma

In een eerder artikel op Nature Today kondigden we de cursus al aan. Inmiddels is het programma rond en zijn de tickets beschikbaar via Ticketkantoor.

Wat komt er allemaal aan bod? Eigenlijk teveel om op te noemen. Zo zijn er lessen over vogels, landzoogdieren, insecten, reptielen, amfibieen, (korst)mossen, planten, paddenstoelen, zoetwaterdieren en nog veel meer. Maar we kijken ook naar onderzoek, beheer, bescherming en hoe je zelf kunt waarnemen. Bekijk het uitgebreide programma hier. 

Schrijf je in en ontvang het Basisboek Veldbiologie

De kosten voor de cursus bedragen €65,- per deelnemer. Dat is inclusief het Basisboek Veldbiologie, dat eind mei zal verschijnen, ter waarde van €24,95. Mocht je een avondje niet kunnen, geen probleem; er bestaat de mogelijkheid om de lessen achteraf terug te kijken.

Locatie Online
Datum 14 april t/m 23 juni
Tijd 19:30 - 21:15

Meer informatie

Stuur voor meer informatie een mail naar cursus@soortennl.nl of kijk op Soortennl.nl. 

De cursus Veldbiologie wordt mogelijk gemaakt door SoortenNL, Sovon, IVN, KNNV, Vogelbescherming Nederland, NJN en de Nationale Postcode Loterij.

Tekst: Jeroen van Riet en Sander Turnhout, SoortenNL
Header en flyer: Ineke Radstaat
 

  

Vorig artikel Natuurclubs organiseren tiendelige online cursus over de natuur
Volgend artikel SoortenNL lanceert vervolgcursus veldbiologie in de kerstvakantie 2021
Printen
633
Back To Top