Groenkijkers

Foto poster Groenkijkers: Rogier Maaskant www.rogiermaaskant.com

Op donderdag 7 december gaat de documentaire Groenkijkers van regisseur Sanne Rovers in première. Diezelfde dag lanceren SoortenNL, Docmakers en Impact Makers de campagne Iedereen wordt Groenkijker. De campagne bouwt verder op de boodschap uit de film: liefde voor je omgeving begint bij goed kijken. De noodklok heeft allang geslagen, nu is het zaak dat we zoveel mogelijk groenkijkers optuigen om onze natuur weer gezond te maken. Onderdeel van de campagne zijn vertoningen door het land, inhoudelijke bijeenkomsten, een podcast en een social media campagne. 

In onderstaande activiteitenlijst zie je wat er allemaal gebeurt de komende maanden. Zelf iets organiseren? Heel graag zelfs! Lees hier (PDF) wat je kunt doen  of neem contact op met Vera Born (vera@impactmakers.nl, 0654780497). 

Groenkijkers is geproduceerd door Docmakers in co-productie met de NTR. De film is mede mogelijk gemaakt door AFK, CoBO en NPO-fonds. De impact campagne is mede mogelijk gemaakt door Fred Foundation en Het Cultuurfonds. Foto poster: Rogier Maaskant: www.rogiermaaskant.com

 


 

 

IFA, Assen Lees meer

IFA, Assen

9-3-2024 16:30 - 18:30

Tijd 16.30 uur  Na afloop is er een Q&A met regisseur Sanne Rovers en hoofdpersonage en vader Jacques Rovers en ecoloog Rik Middelbos

 

https://filmfestivalassen.nl/programma/groenkijkers

Forum Groningen Lees meer

Forum Groningen

10-3-2024 11:00 - 13:00

Tijd 11.00 uur   Na afloop is er een Q&A met regisseur Sanne Rovers en hoofdpersonage en vader Jacques Rovers

Filmhuis Bussum Lees meer

Filmhuis Bussum

20-3-2024

20 maart Filmhuis Bussum, ism Samen Sneller Duurzaam. Na afloop is er een nagesprek met gasten die lokaal proberen de biodiversiteit te verbeteren.Ook gaan er kijkwandelingen georganiseerd worden.. Tijd: ntb.

RSS
Back To Top